Tietoa merkeistä

Claire Woman

Claire Group on skandinaavinen muotitalo, jonka perusti vuonna 1975 entinen pankkiiri ja jalkapalloilija Anders Hust. Claire Woman tarjoaa mutkatonta, skandinaavista muotia, kestävillä valinnoilla ja keskihintaisella hintatasolla. Claire Woman -tuotteet on valmistettu eettisesti, ekologisesti ja korkeatasoisesti. Tuotteiden valmistusta suojaavat useat sertifioinnit.

Dante6

Dante6:n maailma on rakennettu vahvoille, kattaville ja voimaannuttaville naisten välisille ystävyyssuhteille. Dante6 rakentaa ylellisyydestä helposti lähestyttävää luomalla ajatonta muotia, jota rakastaa ja josta pitää huolta. Naisen tyyli on Dante6:n mukaan jatkuvasti muuttuva prosessi; et ole sama henkilö, joka olit eilen tai puhumattakaan viime vuonna. Naisen tyyli kehittyy alati ja jatkuvasti, ja onkin tärkeää löytää itsestään kaikki ne ulottuvuudet naisena. Miten tahansa pukeudutkin, lisää pukeutuminen itseluottamusta ja mausteen siihen, miten kuljet päiväsi läpi. Dante6:n mallistosta löytyykin erilaisia tyylejä erilaisiin elämäntilanteisiin ja laatu on aina viimeisteltyä.

Denim Hunter (uusi brändi My Essential Wardrobe)

Vaivaton, cool tyyli. Tämä kiteyttää Denim Hunterin, tai tuttavallisemmin D/H:n muodin ydinsanoman. Denim Hunterilla on intohimo farkkuun – jo farkkupari tai siisti farkkutakki luo tietynlaista särmää päiväsi tyyliin. Koska jokainen nainen on erilainen, tulee jokaisen tuntea olonsa kauniiksi pukiessaan päälle D/H:ta. Denim Hunter ei luo vaatteita tietynikäisille. Tyyli on persoonallisuuden jatke ja kaikkia tyylejä voi pukea erilailla. Denim Hunterin muodissa loistaa tarkka suunnittelu ja laadukkaat materiaalit. Denim Hunter on vaihtamassa brändiään nimen My Essentail Wardrobe alle.

Holebrook

Meri, tuulet, ehtymätön rakkaus neuletta kohtaan. Holebrookin tarina alkoi noin 20 vuotta sitten. Holebrookin muodissa korostuu käsityöläisyyden, langan, kutomisen ja designin yhteys. Holebrookin käyttämät materiaalit ovat puhtaita luonnonmateriaaleja kuten alpakkaa, merinovillaa, moharia ja puhdasta puuvillaa. Holebrookin mukavuus on erityistä ja tuotteet lähes ikuisia. Mallistosta löytyvät aina tietyt ajattomat klassikot.

InWear 

Niels Martinsen perusti InWearin 1969 Kööpenhaminassa. InWear haluaa luoda vaatteita, jotka ovat relevantteja – juuri nyt, juuri tässä elämänhetkessä. Vaatteita suunnitellaan oikeaa elämää varten, ja niiden tulee tuntua mukavalta puettaessa. Merkissä on sekä ajattomuutta että tyylikkyyttä oikealla asenteella – vaatteissa välittyy myös tietynlainen kotoisuus. InWearin muoti on rakennettu modernin minimalismin, kauneuden ja täydellisen sopivuuden monimuotoisuuksien pohjalta. InWear uskoo kestäviin ratkaisuihin, ja jokainen tehtaalle lähtevä mallikappale on vaatturin työstämä.

Isay

Brändin taustalla uskotaan tarinoiden voimaan. Tarinat pysyvät kanssasi ja ne antavat aina jotakin. Kaikilla tämän korusarjan jalokivillä on jokin tarkoitus. Ne vahvistavat jotain tiettyä asiaa Sinussa.

Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff aloitti muotipioneerina vuonna 1957 21-vuotiaana. Luovuuden, kovan työn ja sitoutuneisuuden kautta hän kehitti brändin naisille, jotka ovat nuorekkaalla mielentilalla varustettuja. Joseph Ribkoffin vaatteissa ja suunnittelussa näkyy merkin perustajan DNA ja kulttuuri. Kanadalainen Ribkoff on kansainvälisesti tunnustettu merkki, joka esiintyy usein myös muotilavoilla sen juhlavaa, naisellista sanomaa kantaen.

Mos Mosh

“Kuuntele sydäntäsi, asioiden täytyy tuntua oikeilta.” Istuvuus, persoonallisuuden twist ja rakkaus suunnittelua kohtaan tekevät tanskalaisesta Mos Moshista uniikin. Istuvuuden, laadun ja yksityiskohtien lisäksi Mos Mosh pyrkii tavoittelemaan parhautta muodissaan – muoti on merkin intohimo eikä siinä näin ollen voi tehdä kompromisseja. Mos Mosh rakastaa farkkuja, ja tuntee niiden suunnittelun hyvin. Intohimo, unelmat, sydämet, rakkaus - siinä merkki kiteytettynä. Mos Moshin vaatteita löytyy sekä juhlaan että arkeen ja liike-elämään – upeista bleisereistä alkaen. Monipuolisuus ja laatu ovat tämän merkin hyveitä.

Part Two

Part Two perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 1986. Merkkiä ovat alusta asti kiehtoneet ikonisen skandinaavisen designin traditiot. Part Two tarjoaa klassista tyyliä kauniiseen, mukavaan pukeutumiseen, ja tuotteiden henki heijastelee aktiivista, tervettä elämäntapaa. Eettisyys ja kestävät arvot ovat vahvoina merkin ytimessä ja toteutuksessa – laatu on se juttu. 

Second Female

Second Female perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 2000. Sen tyylissä välittyy kuitenkin elegantti, modernin ranskalainen loppusilaus. Merkin tavoite on luoda käyttäjilleen relevantti vaatekaappi, joka huokuu mukavuutta ja itseluottamusta, jota jokainen tarvitsee näyttääkseen persoonallisen lookinsa. Skandinaaviset arvot ovat merkin vaatteiden keskiössä – aina vaivattomasta luksuksesta käytännöllisyyteen. Vaatteiden tulee Second Femalen mukaan olla myös klassisia eikä merkin tahtotilana ole tavoitella aina viimeisimpiä muodin aallonharjoja.