Tietoa merkeistä

A Beautiful Story

"A Beautiful Story" on hollantilainen korumerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman käsin tehtyjä koruja. Merkki on sitoutunut kestävään kehitykseen ja käyttää vain vastuullisesti hankittuja materiaaleja, kuten kierrätyslasia, messingiä ja puuta. Merkki on perustettu vuonna 2006, ja sen tavoitteena on luoda koruja, jotka kertovat tarinan. Jokaisella korulla on oma ainutlaatuinen merkityksensä, ja monissa koruissa on käytetty erityisiä symbolisia merkityksiä, kuten mandalaa, joka symboloi tasapainoa ja harmoniaa. Merkin korut valmistetaan Balilla, jossa työskennellään tiiviisti paikallisten käsityöläisten varmistaen, että jokainen koru on huolellisesti valmistettu ja että työntekijät saavat reilun palkan ja hyvät työolosuhteet.

Camel Active

Camel Active on saksalainen vaatemerkki erikoistuen ulkoilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin. Merkki perustettiin vuonna 1976 ja se on tunnettu kestävistä ja toiminnallisista vaatteistaan, jotka on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan. Camel Active -vaatteet ovat suunniteltu yhdistämään toiminnallisuus ja tyylikkyys. Camel Activen -vaatteissa korostuvat laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus. Vaatteet tarjoavat mukavuutta ja kestävyyttä ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, vaeltamiseen ja matkustamiseen. Merkin valikoimaan kuuluu muun muassa takkeja, paitoja, housuja, farkkuja, neuleita ja asusteita.

Claire Woman

Claire Group on skandinaavinen muotitalo, jonka perusti vuonna 1975 entinen pankkiiri ja jalkapalloilija Anders Hust. Claire Woman tarjoaa mutkatonta, skandinaavista muotia, kestävillä valinnoilla ja keskihintaisella hintatasolla. Claire Woman -tuotteet on valmistettu eettisesti, ekologisesti ja korkeatasoisesti. Tuotteiden valmistusta suojaavat useat sertifioinnit.

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen on tanskalainen Christoffer og Per Vestergaardin vuonna 2012 perustama vaatemerkki, joka on tunnettu elegantista ja minimalistisesta tyylistään. Coster Copenhagenin designia leimaa skandinaavinen estetiikka, jossa yksinkertaisuus ja laadukkaat materiaalit ovat keskeisessä roolissa. Valikoimasta löytyy pääasiassa naisten vaatteita, kuten puseroita, mekkoja, hameita, housuja ja takkeja. Merkki on tunnettu erityisesti laadukkaista neuleistaan, jotka tarjoavat sekä tyyliä että mukavuutta. Coster Copenhagenin vaatteissa korostuvat selkeät linjat, hienovaraiset yksityiskohdat ja ajattomat värit. Merkin designissa saattaa esiintyä myös hienovaraisia kuoseja ja moderneja leikkauksia, jotka antavat vaatteille persoonallisen ilmeen. Coster Copenhagenin sitoutuminen kestävyyteen näkyy heidän valmistusprosessissaan ja materiaalivalinnoissaan. He pyrkivät käyttämään ekologisia ja eettisiä materiaaleja sekä edistämään kestävää kehitystä muotialalla.

Dante6

Dante6:n maailma on rakennettu vahvoille, kattaville ja voimaannuttaville naisten välisille ystävyyssuhteille. Dante6 rakentaa ylellisyydestä helposti lähestyttävää luomalla ajatonta muotia, jota rakastaa ja josta pitää huolta. Naisen tyyli on Dante6:n mukaan jatkuvasti muuttuva prosessi; et ole sama henkilö, joka olit eilen tai puhumattakaan viime vuonna. Naisen tyyli kehittyy alati ja jatkuvasti, ja onkin tärkeää löytää itsestään kaikki ne ulottuvuudet naisena. Miten tahansa pukeudutkin, lisää pukeutuminen itseluottamusta ja mausteen siihen, miten kuljet päiväsi läpi. Dante6:n mallistosta löytyykin erilaisia tyylejä erilaisiin elämäntilanteisiin ja laatu on aina viimeisteltyä.

Denim Hunter (uusi brändi My Essential Wardrobe)

Vaivaton, cool tyyli. Tämä kiteyttää Denim Hunterin, tai tuttavallisemmin D/H:n muodin ydinsanoman. Denim Hunterilla on intohimo farkkuun – jo farkkupari tai siisti farkkutakki luo tietynlaista särmää päiväsi tyyliin. Koska jokainen nainen on erilainen, tulee jokaisen tuntea olonsa kauniiksi pukiessaan päälle D/H:ta. Denim Hunter ei luo vaatteita tietynikäisille. Tyyli on persoonallisuuden jatke ja kaikkia tyylejä voi pukea erilailla. Denim Hunterin muodissa loistaa tarkka suunnittelu ja laadukkaat materiaalit. Denim Hunter on vaihtamassa brändiään nimen My Essentail Wardrobe alle.

Edblad

Edblad on ruotsalainen korumerkki, joka on tunnettu tyylikkäistä ja ajattomista koruistaan. Merkin perustivat vuonna 2006 ruotsalainen pariskunta Hans ja Cathrine Edblad. Heidän tavoitteenaan oli luoda kauniita ja korkealaatuisia koruja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Edbladin design on elegantti, korut ovat usein modernin skandinaavisia ja niissä yhdistyvät minimalistinen muotoilu sekä puhdaslinjaisuus. Korut suunnitellaan sopimaan niin arkipukeutumiseen kuin erityisiin tilaisuuksiin. Merkin valikoimaan kuuluu kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja ja muita koriste-esineitä. He käyttävät erilaisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, hopeaa, pronssia ja lasia, ja koruissa voi olla myös kullan tai hopeanvärisiä yksityiskohtia. Edbladilla on vahva ympäristövastuun ja kestävän kehityksen tavoite. He pyrkivät käyttämään ekologisia materiaaleja ja valmistamaan korujaan kestävällä tavalla.

Holebrook (naisille & miehille)

Meri, tuulet, ehtymätön rakkaus neuletta kohtaan. Holebrookin tarina alkoi noin 20 vuotta sitten. Holebrookin muodissa korostuu käsityöläisyyden, langan, kutomisen ja designin yhteys. Holebrookin käyttämät materiaalit ovat puhtaita luonnonmateriaaleja kuten alpakkaa, merinovillaa, moharia ja puhdasta puuvillaa. Holebrookin mukavuus on erityistä ja tuotteet lähes ikuisia. Mallistosta löytyvät aina tietyt ajattomat klassikot. Holebrook panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen käsityöhön varmistaakseen vaatteiden kestävyyden ja toimivuuden. Holebrook valmistaa osan vaatteistaan Ruotsissa, mikä korostaa heidän sitoutumistaan laatuun ja eettisiin valmistusmenetelmiin.

InWear 

Niels Martinsen perusti InWearin 1969 Kööpenhaminassa. InWear haluaa luoda vaatteita, jotka ovat relevantteja – juuri nyt, juuri tässä elämänhetkessä. Vaatteita suunnitellaan oikeaa elämää varten, ja niiden tulee tuntua mukavalta puettaessa. Merkissä on sekä ajattomuutta että tyylikkyyttä oikealla asenteella – vaatteissa välittyy myös tietynlainen kotoisuus. InWearin muoti on rakennettu modernin minimalismin, kauneuden ja täydellisen sopivuuden monimuotoisuuksien pohjalta. InWear uskoo kestäviin ratkaisuihin, ja jokainen tehtaalle lähtevä mallikappale on vaatturin työstämä.

Isay

Brändin taustalla uskotaan tarinoiden voimaan. Tarinat pysyvät kanssasi ja ne antavat aina jotakin. Kaikilla tämän korusarjan jalokivillä on jokin tarkoitus. Ne vahvistavat jotain tiettyä asiaa Sinussa.

Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff aloitti muotipioneerina vuonna 1957 21-vuotiaana. Luovuuden, kovan työn ja sitoutuneisuuden kautta hän kehitti brändin naisille, jotka ovat nuorekkaalla mielentilalla varustettuja. Joseph Ribkoffin vaatteissa ja suunnittelussa näkyy merkin perustajan DNA ja kulttuuri. Kanadalainen Ribkoff on kansainvälisesti tunnustettu merkki, joka esiintyy usein myös muotilavoilla sen juhlavaa, naisellista sanomaa kantaen. Ribkoff tarjoaa vaatteita eri kokoisille naisille, jotta mahdollisimman moni voi nauttia heidän tyylikkäistä luomuksistaan Joseph Ribkoff julkaisee säännöllisesti uusia kokoelmia, jotka heijastavat ajankohtaisia muotitrendeitä ja tarjoavat uusia vaatevalintoja asiakkailleen. Joseph Ribkoffin vaatteet ovat suunnattu naisille, jotka arvostavat laadukasta muotoilua ja etsivät tyylikkäitä vaatteita moniin eri tilaisuuksiin. Vaatemerkki on tunnettu siitä, että se seuraa muotimaailman trendejä samalla kun tarjoaa klassisia ja ajattomia vaihtoehtoja.

Kunert

Kunert on saksalainen vuonna 1907 perustettu merkki, joka on erikoistunut naisten sukkahousuihin, sukkiin ja muihin alusvaatteisiin. Kunertin valikoimaan kuuluvat erilaiset sukkahousut, stay-up sukat, sukat, leggingsit ja muut alusvaatteet. Merkki panostaa huolelliseen suunnitteluun ja valmistukseen, ja merkin tuotteissa korostuvatkin laatu, mukavuus ja hyvä istuvuus.  Kunert käyttää laadukkaita materiaaleja, kuten hienoa nailonia, elastaania ja puuvillaa, jotka takaavat kestävyyden ja mukavuuden. Lisäksi heidän sukkahousuissaan on usein erityisiä ominaisuuksia, kuten vahvistettu varvas- ja lantioalue sekä tasainen saumattomuus. Lisäksi Kunert panostaa kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotannossaan. He sitoutuvat eettiseen ja vastuulliseen valmistukseen sekä kestävien materiaalien käyttöön.

Mac

Mac on saksalainen naisten housuihin erikoistunut vaatemerkki. Merkin nimi "Mac" on lyhenne sanoista "Modern Authentic Casual", mikä kuvastaa merkin lähestymistapaa muotiin. Macin housut on suunniteltu nykyaikaiselle naiselle, joka arvostaa sekä tyylikkyyttä että mukavuutta. Housuissa korostuu istuvuus, laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu ja merkki panostaakin huolelliseen leikkaukseen ja yksityiskohtiin, mikä takaa hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden. Housuissa saatetaan käyttää joustavia materiaaleja tai innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, jotka tekevät niistä mukavia ja joustavia päällä. He käyttävät korkealaatuisia kankaita, kuten puuvillaa, stretch-materiaaleja ja kestäviä denim-kankaita. Tämä varmistaa, että housut kestävät aikaa ja useita käyttökertoja. Lisäksi Mac pyrkii ottamaan ympäristövastuun huomioon valmistusprosessissaan. He pyrkivät käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja vähentämään tuotannon ympäristövaikutuksia.

Mos Mosh

“Kuuntele sydäntäsi, asioiden täytyy tuntua oikeilta.” Istuvuus, persoonallisuuden twist ja rakkaus suunnittelua kohtaan tekevät tanskalaisesta Mos Moshista uniikin. Istuvuuden, laadun ja yksityiskohtien lisäksi Mos Mosh pyrkii tavoittelemaan parhautta muodissaan – muoti on merkin intohimo eikä siinä näin ollen voi tehdä kompromisseja. Mos Mosh rakastaa farkkuja, ja tuntee niiden suunnittelun hyvin. Intohimo, unelmat, sydämet, rakkaus - siinä merkki kiteytettynä. Mos Moshin vaatteita löytyy sekä juhlaan että arkeen ja liike-elämään – upeista bleisereistä alkaen. Monipuolisuus ja laatu ovat tämän merkin hyveitä.

Noella

Noella Fashion on vuonna 2007 hollantilainen vaatemerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita naisille. Merkin valikoimaan kuuluu monipuolisia vaatteita eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. Merkin designissa korostuvat moderni muotoilu, yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit. He panostavat hyvään istuvuuteen ja käyttömukavuuteen, mikä tekee vaatteista sopivia niin arkeen kuin juhlaan. Noella Fashion on myös tietoinen kestävän kehityksen merkityksestä ja pyrkii ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon valmistusprosessissaan. He käyttävät ekologisia materiaaleja ja tekevät valintoja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia.

Part Two

Part Two perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 1986. Merkkiä ovat alusta asti kiehtoneet ikonisen skandinaavisen designin traditiot. Part Two tarjoaa klassista tyyliä kauniiseen, mukavaan pukeutumiseen, ja tuotteiden henki heijastelee aktiivista, tervettä elämäntapaa. Eettisyys ja kestävät arvot ovat vahvoina merkin ytimessä ja toteutuksessa – laatu on se juttu. 

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe on tanskalainen muotimerkki, joka on tunnettu minimalistisesta ja skandinaavisesta tyylistään. Merkin nimi tulee Samsøen saaresta Tanskassa, joka on merkille tärkeä inspiraation lähde. Merkin valikoimaan kuuluvat niin naisten kuin miestenkin vaatteet, kuten puserot, neuleet, mekot, housut, takit ja asusteet. Merkki on saavuttanut suosiota erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa, jotka arvostavat minimalistista estetiikkaa ja ajattomia designeja. Samsøe Samsøen vaatteille on tyypillistä puhtaat linjat, yksinkertaiset leikkaukset ja luonnonläheiset värit. Merkki panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, kuten pehmeään puuvillaan, laadukkaisiin villasekoitteisiin ja kestäviin kangasvalintoihin. Vaatteiden istuvuus ja käyttömukavuus ovat myös tärkeitä tekijöitä merkin suunnittelussa. Samsøe Samsøe on skandinaavisten merkkien tapaan sitoutunut kestävään kehitykseen ja eettiseen tuotantoon. He pyrkivät käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja parantamaan jatkuvasti tuotantoprosessejaan.

Second Female

Second Female perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 2000. Sen tyylissä välittyy kuitenkin elegantti, modernin ranskalainen loppusilaus. Merkin tavoite on luoda käyttäjilleen relevantti vaatekaappi, joka huokuu mukavuutta ja itseluottamusta, jota jokainen tarvitsee näyttääkseen persoonallisen lookinsa. Skandinaaviset arvot ovat merkin vaatteiden keskiössä – aina vaivattomasta luksuksesta käytännöllisyyteen. Vaatteiden tulee Second Femalen mukaan olla myös klassisia eikä merkin tahtotilana ole tavoitella aina viimeisimpiä muodin aallonharjoja. 

Zhenzi

Zhenzi on tanskalainen plus-kokoisten naisten vaatteisiin erikoistunut vaatemerkki. Vaatteissa korostuu huolellinen suunnittelu ja istuvuus, jotta plus-kokoisille naisille voidaan tarjota mukavia ja imartelevia vaatevaihtoehtoja. Merkki kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kuten leikkauksiin, väreihin ja kuviin, jotka tekevät vaatteista tyylikkäitä ja naisellisia. He käyttävät laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat hyvän kestävyyden ja mukavuuden. Zhenzi on tietoinen siitä, että kaikki naiset ansaitsevat vaatteita, jotka tekevät heistä tuntevat olonsa itsevarmoiksi ja kauniiksi. Siksi he suunnittelevat vaatteita, jotka sopivat hyvin kurvikkaille vartaloille ja korostavat niiden parhaita puolia.