Tietoa Bello Mondosta

TERVETULOA BELLO MONDOON

Bello Mondo tarjoaa nuorekkaita, raikkaita ja tarkoin valittuja tuotemerkkejä ja vaatteita ihanille asiakkailleen. Bello Mondon yrittäjänä toimii Tuula Sirén-Mäkelä, joka ryhtyi yrittäjäksi kesällä 2008.

Bello Mondon tuotemerkkeihin kuuluvat mm. InWear, Mos Mosh, PartTwo, Holebrook Sweden, Dante 6, Camel Active, Mac, Joseph Ribkoff, Second Female, My Essential Wardrobe ja Edblad.

TUULAN JA BELLO MONDON TARINA

"Elämällä on tapana kuljettaa." Tuula on viihtynyt palveluammatissa jo huimat 40 vuotta. Koko tuon ajan Tuula on työskennellyt Loimaalla.

Tuulan palvelu-ura alkoi apteekista, jossa Tuula työskenteli reilut viisi vuotta. Apteekin jälkeen Tuula toimi 22 vuotta Instrumentariumissa optisena ja terveydenalan myyjänä. Instrumentarium koulutti myynnin ammattilaisiaan erilaisin laadukkain ohjelmin, ja Tuula onkin kiitollinen siellä saamastaan monipuolisesta myyntikoulutuksesta.

Instrumentariumista Tuulan tie johti vaatealan myyjäksi, ja Tuula ehti nauttia vaatealan ammattilaisen oppeja 1,5 vuotta. Vaateliikkeessä työskennellessään Tuulan kipinä syttyi: "Tämä voisi olla mun juttu.".

"Äidiltä perimäni karjalaisuus on tuonut touhukkuutta, mikä auttaa saamaan aikaan. Isältä puolestani olen saanut sukujuurieni kautta hyppysellisen hämäläisyyttä, mikä tuo harkintaa päätöksiin. Isällä oli tapana miettiä kaikkia tärkeitä päätöksiä yön yli, ja tämän taitaminen on ollut minulle monesti tärkeää. Tosin se on myös tuottanut useita valvottuja yönhetkiä. Kiitos rakkaille vanhemmille, jotka olivat itsekin maatalousyrittäjiä ja kannustivat yrittäjyyteen. Vanhempien tuen lisäksi oman perheen, sisarusten ja ystävien tuki on ollut korvaamatonta, jotta olen uskaltanut tavoitella rohkeasti unelmiani - kuten vaikkapa isompaa liiketilaa Loimaan keskustassa ja verkkokauppaa."

Tuula rakastaa työtään. Asiakaspalvelu on sydänosa sitä, ja siinä onnistuminen on kullanarvoista sekä hänelle itselleen että koko yritykselle. Työn ohessa Tuula on mahdollisuuksiensa mukaan kouluttanut itseään sekä oppiakseen uutta että hankkiakseen uusia kontakteja yrittäjänarkeen. Tuula on myös toiminut useissa eri yhdistyksissä sekä urheiluseuroissa aktiivijäsenenä poikien harrastusten kautta. Urheilutoiminnan tukeminen on myös ollut lähellä Tuulan sydäntä.

"Loimaan yrittäjien hallituksessa toimin aiemmin, sekä Loimaan Kauppalan hallituksessa edelleen. Minulle on suuri arvo sekä tehdä töitä että työllistää Suomessa."

Tuula uskoo, että henkilökohtaisella palvelulla on enenevässä määrin merkitystä näinä digitaalisuuden aikoina. Ihan kaikkea henkilökohtaista palvelua ei netistä saa, mutta Tuula haluaa silti tuoda asiakkailleen heidän toiveestaan mahdollisuuden ostaa muotia myös paikkariippumattomasti verkosta.

"Vaikkei äkkiseltään näin ajattelisi, Loimaa on eräänlainen risteyspaikka lähellä sijaitsevien suurten kaupunkien keskiössä. Bello Mondossa käy kanta-asiakkaita Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Forssasta ja joskus satunnaisemmin kauempaakin. Verkkokauppa avaa tarkoin harkitut vaatemerkit kaikkien näistä laadukkaista brändeistä kiinnostuneiden tavoitettaviksi. On tärkeää pysyä ajanhengessä ja uudistua."

Löydät meidät myös täältä:

Kotisivut: https://myymala.bellomondo.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/Bello-Mondo-365052410195047/

Instagram: https://www.instagram.com/bello_mondo/?hl=fi