Kesä on täällä!

Tänä vuonna kesä tuli sananmukaisesti aika yllättäen. Tänään, kun saavuin aamulla töihin, vastaani heti ovella kävelivät vastikään saapuneet kesän uudet mallistot. Siinä hetken liikkeessä pyöriessäni ja ympärilleni katsellessani havaitsin konkreettisesti koronan ja koko tämän poikkeustilanteen vaikutukset - ilmeisesti hitaana hämäläisenä havahduin tähän todellisuuteen vasta nyt 😉 Mutta samalla laatikoiden keskellä pyöriessäni mietin positiivisen tyytyväisenä tilaamiani tuotteita. Minusta ne kaikki tuntuivat hyviltä ja kotoisilta valinnoilta - uutuuksista hehkuu kesän lämpö ja hyvä fiilis. Paljon mukavia, miellyttäviä materiaaleja kesän arkimenoihin sekä pikkujuhliin ja kohtaamisiin. Kunpa kesä jatkuisi oikein pitkään! Vaikka meillä kaikilla elämä nyt on hieman rajoitetumpaa kuin aiemmin, hyvään oloon panostamisen ja itsensä hellimisen merkitys on sitäkin tärkeämpää. Lisäksi vuodenajat muistuttavat elämän kauneudesta ja jatkuvuudesta, ja kauppiaalle kesämallistojen saapuminen on vuosittainen vinkki siitä, että kesä todella on täällä.

Se, mitä rakastan tuoreissa saapuneissa kesävaatteissa, on niiden materiaalivalinnat: iki-ihanat puuvilla ja pellava. Kesän mallistojen värit voivat vaihdella pastillinsävyistä puhtaana hehkuviin luonnonväreihin. Tänä kesänä vaatteissa esiintyy paljon myös kultaa ja ruusukultaa, jotka korostavat kivasti pellavan rouheutta. Upea yhdistelmä arjen rientoihin ovat esimerkiksi Part Two:n kultainen toppi ja beigensävyiset pellavahousut, joiden linkit alla:

(blogin aikaiset tuotteet valitettavasti loppuunmyytyjä eivätkä enää saatavilla)

Kesän pikkujuhliin tai vaihtoehtoisesti tennareihin ja farkkutakkiin yhdistettynä myös arkitouhuihin sopivat mainiosti Dante6:n mekot:

(blogin aikaiset tuotteet valitettavasti loppuunmyytyjä eivätkä enää saatavilla)

 

Tule moikkaamaan minua liikkeelle tai uppoa verkon ihanuuksiin sekä tutustu kesän suloisuuksiin!

 

 


🌺🌷🌻🌼🌸🌱🐞🐛🦋🦄👗👒👙👚👛


Rakkaudella,

Tuula