Black Friday ja joulukiireet!

Syksy on ollut melkoinen ja töitä on paiskittu pää sananmukaisesti kolmantena jalkana! Sain koronaepidemian ensimmäisen aallon jälkimainingeissa HULLUN idean lähteä laajentamaan Bello Mondon tuotevalikoimaa miesten vaatteiden puolelle. Erityisen höperöä tämä on siksi, että kevät kauhistutti monien meidän yrittäjien "herkät" mielet ja omani myös. Päätin kuitenkin vallitsevista olosuhteista piittaamatta, että annan tälle rakastamalleni palvelutyölle kaikkeni ja kannan oman korteni kekoon ihmisten piristämiseksi tänä synkkänä-synkkänä aikana.

Aluksi miesten vaatteiden myynnin piti startata popup-henkisesti, mutta suunnitelmat veivät mukanaan ja homma lirvahti käsistä. Tämä kaikki siksi, että ihana joulu saapuu tänä merkillisenäkin aikana, ja nyt jos koskaan pitkien etäisyyksien, tapaamisten vähäisyyden ja halipulan vuoksi on kiva aidosti muistaa kaikkia rakkaitaan mieleenpainuvilla joululahjoilla - olivatpa ne sitten henkisiä, itsetehtyjä taikka joululahjapaperiin käärittävissä. Tänä jouluna Bello Mondo tarjoaa mahdollisuuden myös miehille muistaa itseään sekä mahdollisuuden meille naisille shoppailla upeille elämänsä miehille.

Miesten vaatemuoti on itselleni vaatemyyntiurani alkuajoilta hyvinkin tuttu toimintakenttä, joten liikkeen laajennus ei juurikaan hirvitä. Toki miesten vaatemyynnissä on omat erityisvinkkelinsä, jotka tulee huomioida, ja olemme siksi Anun ja Sannin kanssa hyvin valmistautuneet kohtaamaan tämän uuden palvelukokonaisuuden. Päätimme lisäksi startata myynnin klassisilla, tutuilla tuotemerkeillä. Ja teidän mielipiteenne on avainroolissa sen suhteen, minkälaista miesten muotia haluatte jatkossa Bello Mondossa nähdä.

Yhdysvalloista Suomeen rantautunut Black Friday -kampanja on verkkomyynnissä erityisesti valtavan iso juttu. Oli ilo rakennella kampanjaa Black Friday:n ympärille itsekin - teitä varten ja hieman joulutonttuajatukset mielessä. Black Friday:n tummanpuhuva teema sopii kaiken lisäksi suomalaiseen syksyyn kuin nenä päähän :D

Koodia BLACK25 käyttämällä saat alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista 27.-29.11.2020. Ja toimitus on toki ilmainen tuttuun tapaan. Etu koskee myös lahjakortteja. Samainen alennus on voimassa toki myös liikkeessä, ja verkon ja liikkeen valikoima on identtinen. Kurkkaa uteliaisuuttasi esimerkiksi Holebrookin vastikään saapuneet neuleet miehille ja naisille sekä Part Two -merkin trendikkäät naistentakit. Muutama linkki syksyn ja talven muotiin alla (klikkaa tuotenimeä):

Holebrook tummansininen neule miehille

Holebrook punainen neule naisille

Part Two beige takki naisille

 

Mustanpuhuvaa Black Friday -aleviikonloppua (kaikki -25 %) ja ihanaa joulunodotusta toivottaen rakkain terveisin,

Tuula

PS. Kuvassa päälläni Claire Woman -neulemekko ja tässä linkki: Claire Woman vihreä neulemekko